Source EssentielleNATURLIGT UDVUNDEN FORMEL. PROFESSIONELT RESULTAT

Opdag Source Essentielle
Naturligt udvundet* & vegansk*
hårpleje, som genopfyldes i salon

**Naturligt udvunden formel: ingredienser af mindst 80% naturlig oprindelse

I dag er dit mål simpelt, men svært at opnå: at gå tilbage til kilden af en enkel men effektiv, naturligt udvunden og transparent skønhed. Godt for dig, og endnu bedre for mijøet rundt omkring dig. Køb Source Essentielle!

1.

Naturlig.

Formuleret med 80-100% natruligt udvundne ingredienser af højeste kvalitet

2.

Professionel.

Samme resultat* som et klassisk hårvårdsprodukt med naturlig følelse i håret

**sammenlignet med L'Oréal Professionals klassiske hårpleje
3.

Holdbar.

De øko-designede shampooflaskerne er firkantede i formen for at optimere transport plads, og kan genopfyldes i salonen op til 3 gange.

4.

Transparent.

Alle vores formler er tydeligt angivne på emballagen.

Naturligt udvunden hårpleje.

Ny generation af
professionelle formler

Hvordan vi mestrede botaniske additiver

Morgenfrue, lavender, jasmin, evighedsblomster og også akacieblad... L'Oréal Professionnel har integreret omhyggeligt udvalgte blomster eller blad i enhver af sine Source Essentielle-shampos og olier. For at sikre at disse botaniske additiver ikke påvirker klarheden i vores formler og ikke opløses, har L'Oréals laboratorier skabt en meget præcis process. For at sikre at planterne distribueres jævnt og holdes flydende i en væske, har forskere identifieret et naturligt udvundet ævne, nemlig gellangummi, som skaber en slags usynlig struktur i flydende væsker.

Eksklusive kombinationer af overfladeaktive stoffer og naturligt udvundne ingredienser

Overfladeaktive stoffer er hovedingrediensen i en shampoo: de tilfører de rensende egenskaber, gør det muligt at skumme op (eller ej) og kan også give en blød och silkeagtig følelse. L'Oréals forskere ønskede at opnå samme nivå af ydeevne og kosmetisk resultat som dem i almindelige shampooer, men i en produkt baseret på naturligt udvundne ingredienser. For at opnå dette udviklede de to specifikke teknologier: en for Source Essentielle-serien for tørt og farvet hår, og en for serien for normalt hår og følsom hovedbund.

Begge af disse teknologier er baserede på en meget præcis balanse af forsiktigt udvalgte overfladeaktive stoffer og kosmetiske stoffer.

Professionelle produkter.

Fire hårtyper, hvor alle
kan drage fordel af
produkter som er specifikt
udviklede for de specifikke behov:

 1 SHAMPOO + 1 PLEJE = NATURLIGT UDVUNDEN
RUTINE, PROFESSIONELT RESULTAT FOR: 

- Normalt hår
- Tørt hår
- Farvet hår
- Sensitiv hovedbund

Holdbar shampoo emballage.

Smart miljøvenlig shampoo emballage

Emballagen er firkantet med vilje, for at rumme en optimal mængde produkt i en minimal plastikbeholder. Denne form gør det også muligt at stable produkterne ovenpå hinanden, for at bedst benytte transportplads.

Fyld dine flasker op i shampoobaren!

Med Source Essentielle kan kunderne komme ind og fylde sine shampooflasker op direkte i salonen. Det betyder, at vægten som modsvarer en flaske, spares.

Transparent ingredienskommunikation

Klar ingredienskommunikation på emballagen

Komplet oversigt

For at hjælpe kvinder at konsumere endnu mere ansvarligt, nævner L'Oréal Professionnel både oprindelsen og funktionen af de fleste af ingredienserne på bagsiden af enhver Source Essentielle-produkt. Ligesom sine andre produkter, beskriver brandet ikke kun ingredienserne med 96% naturlig oprindelse i detalje, men de tilføjer også at de resterende 4% af ingredienserne er nødvændige for at sikre de sensoriske egenskaberna af produktet og for bevare formlen.

Morgenfrue, lavender, jasmin, evighedsblomster og også akacieblad...
Ingredienser udvundne fra 6 planter.