100% PROFESSIONEL HÅRFARVE MED URTER

1.

Urter

L'Oréal Professionnel præsenterer sin allerførste hårfarve baseret på urter.

2.

En uendelig palette af farver.

En løsning
for alle kvinder

3.

Professionel

Udviklet sammen med verdensledende frisører for at skabe en ny salonsoplevelse.

4.

Holdbar

I samarbejde med det lokale samfund

Urter

Det bedste af naturen og forskning

Med kun 3 ingredienser høstede i Indien, for vores laboratorier, har L'Oréal Professionnel kombineret det bedste fra naturen og videnskabelig forskning for at skabe Botanéa. Indigo, Cassia og Henna lanceres som de første 100% urtetbaserede hårfarver fra L’Oréal Professionnel.

  • INDIGO

    Dets blad indeholder farvemidler, der giver et farveresultat der varierer fra blå til lilla, hvilket passer udemærket til brune eller mørke baser, i kombination med henna.

  • HENNA

    Dets blad frigør varme kobberfarver, der er perfekte for at forberede blonde, kobber og brune nyanser.

  • Cassia

    Denne plante dyrkes i flere områder af Indien og blev valgt af L'Oréals Forskning at benyttes af frisørerne for at justerende nyanser og give glans.

En uendelig palette
af farver.

En løsning
for alle kvinder

L'Oréal Professionnels urtebaserede hårfarve giver frisørerne mulighed for at skabe et bredt sortiment af nyanser og skræddersy dem til hver kunde. Disse tre urtebaserede pulver giver et personaliseret farveresultat, fra lyseblond til mørkbrun og hvidt hår kan blandes for et naturligt resultat.

Professionel

Udviklet sammen med verdensledende
frisører for at skabe en ny salonsoplevelse.

Holdbar.

I samarbejde med det lokale samfund

L'Oréal Professionnel lancerede et treårigt program for at fremstille Botanéa ansvarsfuldt i Indien. Vores mål er at udvikle den sociale økonomiske situation hos landmændene, med lokale kooperativer, men også at forbedre og dele viden om landdyrkning for at skabe en holdbar indkomstkilde.

Køb her

Holdbar emballage

Botanéa-pulvere ankommer i gennemsigtige, genopfyldbare kubeformede dåser, og er lavet af PET-plastik, som er 50% genbrugt materiale. Refill-produkterne ankommer til salonerne i lufttætte poser lavet med FSC-certifieret papir (Forest Stewardship Council) fra ansvarligt håndterede skove.

Find din nærmeste
Botanea-salon